Lahjaliput

Poikkeustilan (15.3.-6.8.2020) aikana vanhentuneet lahjaliput, sarjaliput jne, ovat käytettävissä 15.11.2020 saakka. Esitä aina etukäteen hankittu lippusi heti saapuessasi kassalle ja vaihda se näytöskohtaiseen elokuvalippuun.

Kinoset 1X-lahjalippu on mukava tapa muistaa ystävää tai päivänsankaria.

Sopii hyvin myös pikkujoululahjaksi tai pukinkonttiin! Korkealaatuisesta materiaalista valmistettu, tyylikkääseen hopeakoteloon pakattu 1X-lahjalippu on valmis paketti sellaisenaan.

Hinta 12,00 €, voimassa 12 kk ostopäivästä. 1X-lahjalippu oikeuttaa yhteen elokuvakäyntiin (myös 3D). Ei voi käyttää OopperaKinoon.  

1X-lahjaliput myynnissä elokuvateatterin kassalla sekä seuraavissa myyntipaikoissa:

Loimaa: Prisma, info-tiski
Somero: Somerokirja (Kipa), Joensuuntie 36
Huittinen: Huittisten kirjakauppa, Lauttakylänkatu 6
Sastamala: Tyrvään kirjakauppa, Marttilankatu 18 ,

1X-lahjalipun käyttöehdot: 1X-lahjaliput ovat voimassa rajoitetun ajan (12kk) ja viimeinen voimassaolopäivä on merkitty lippuun. 1X-lahjalippuja ei voi käyttää voimassaoloajan päättymisen jälkeen. Vanhentuneita lippuja ei vaihdeta eikä niitä lunasteta takaisin. 1X-lahjalippujen voimassaoloaikaa ei voi muuttaa. 1X-lahjalippu käy myös 3D-elokuviin sellaisenaan ilman lasivuokraa. 1X-lahjalippu on voimassa seuraavasta päivästä alkaen. 1X-lahjalippua ei voi käyttää OopperaKinon näytöksiin.  Paikkakuntakohtaiset esitysajat löytyvät ohjelmistosivulta.

Kinoset NAM-lahjalipulla elokuvakäynti ja lisäksi valinnainen virvoitusjuoma valikoimastamme (norm.) ja popparit (medium).

Laadukkaista materiaaleista valmistettu ja tyylikkääseen hopeakoteloon pakattu NAM-lahjalippu on valmis paketti sellaisenaan.  NAM-lahjalippu oikeuttaa yhteen elokuvakäyntiin (myös 3D*) sekä leffaherkkuihin (yksi normaalikokoinen virvoitusjuoma ja popparit mediumkokoisena)  

Hinta 16,00 €, voimassa 12 kk ostopäivästä. Ei voi käyttää OopperaKinoon. 

Nam-lahjaliput myynnissä elokuvateatterin kassalla sekä seuraavissa myyntipaikoissa:  Sastamala: Tyrvään kirjakauppa, Marttilankatu 18

NAM-lahjalipun käyttöehdot: NAM-lahjaliput ovat voimassa rajoitetun ajan ja viimeinen voimassaolopäivä on merkitty lippuun. NAM-lahjalippuja ei voi käyttää voimassaoloajan päättymisen jälkeen. Vanhentuneita lippuja ei vaihdeta eikä niitä lunasteta takaisin. NAM-lahjalippujen voimassaoloaikaa ei voi muuttaa. NAM-lahjalippu käy myös 3D-elokuviin sellaisenaan ilman lasivuokraa. NAM-lahjalippua ei voi käyttää OooperaKinon näytöksiin. Esitysajat paikkakuntakohtaisesti löytyvät ohjelmistosivulta. 

Kinoset 2X-lahjalippu (joulu 2019) sisältää kaksi irti repäistävää lahjalippua pakattuna tyylikkääseen hopeakoteloon.  (Huom! Erikoishinnoiteltu tuote, 2X-liput myynnissä vain joulunaikaan)

2X-lahjaliput myynnissä elokuvateatterin kassalla sekä seuraavissa myyntipaikoissa: 
Loimaa: Prisma, info-tiski
Somero: Somerokirja (Kipa), Joensuuntie 36
Huittinen: Huittisten kirjakauppa, Lauttakylänkatu 6
Sastamala: Tyrvään kirjakauppa, Marttilankatu 18 ,

Voimassa 26.12.2019-13.5.2020. 

Hinta 18,00€ (2019)

2X-lahjalipun käyttöehdot: 2X-lahjaliput ovat voimassa rajoitetun ajan ja viimeinen voimassaolopäivä on merkitty lippuihin. Voimassaoloaika on 2X-kampanjatuotteessa eri kuin normaalissa 1x-lipussa. 2X-lahjalippuja ei voi käyttää voimassaoloajan päättymisen jälkeen. Vanhentuneita lippuja ei vaihdeta eikä niitä lunasteta takaisin. 2X-lahjalippujen voimassaoloaikaa ei voi muuttaa. Käy myös 3D-elokuviin sellaisenaan. 2X-lahjalippua ei voi käyttää OopperaKinon näytöksiin. Paikkakuntakohtaiset esitysajat löytyvät ohjelmistosivulta.